joi, 7 iunie 2012

Ivatherm

Trender impreuna cu Ivatherm deruleaza o noua campanie in care participantele vor avea sansa de a testa produsele impreuna cu o femeie importanta din viata lor.

Ce spune Ivatherm: "Împreună cu 100 de trenderiţe bloggeriţe vom încerca produseleIvatherm şi vom povesti despre câte lucruri putem împărţi cu femeile din viaţa noastră. 
Această campanie este dedicată trenderiţelor care îşi iubesc pielea, doresc o îngrijire de calitate şi doresc să împartă această experienţă cu femeile din viaţa lor, oricine ar fi ele."
Mai multe detalii gasiti aici.

Eu m-am inscris in campanie si persoana alaturi de care vreau sa testez produsele este mama mea. Doresc in acest fel sa ii fac o surpriza, o surpriza care stiu ca ii va aduce cu siguranta zambetul pe buze. De ce am ales-o pe mama? Raspunsul este simplu si banal pentru unii, la ora actuala ea este cea mai importanta femeie din viata mea, ea este persoana pe care stiu ca ma pot baza neconditionat, omul meu de baza. Vreau sa o rasplatesc in acest fel pentru tot ce a facut pentru mine si pentru tot ce va face de acum inainte. Multumesc mami si te iubesc!

Nu ezitati sa va inscrieti, sunt convinsa ca fiecare dintre voi are o persoana care conteaza, o femeie care merita o surpriza.
Perioada de inscriere este 4-8 iunie.

2 comentarii: