sâmbătă, 8 decembrie 2012

Cartile

Astazi vreau sa vorbesc despre una din marile mele placeri, pasiuni, puteti sa o numiti cum vreti, cartile. Imi plac cartile, imi place sa primesc in dar carti, imi cumpar carti si cu siguranta am cam citit tot ce se putea citi din biblioteca personala.

Pasiunea mea pentru citit a inceput in urma cu vreo 10 ani, cand am descoperit romanele de dragoste. Stiu ca nu erau tocmai potrivite pentru un copil de 10-11 ani, dar ele m-au atras. Apoi incet, incet am citit si carti potrivite pentru varsta mea, povesti clasice, literatura romana si straina. Astfel am descoperit cam ce gen imi place sa citesc, ce carti as "devora" intr-un weekend si ce carti le-as citi pe parcursul a mai multe saptamani. Imi plac foarte mult romanele politiste, si una din autoarele mele preferate este Rodica Ojog-Brasoveanu, tocmai de aceea am decis sa imi fac un cadou singura si mi-am comandat acest pachet de carti de pe site-ul elefant.ro. Este un site in care am incredere si in plus pretul pachetului de 3 carti mi s-a parut foarte convenabil.

Va invit sa vizitati site-ul si sa alegeti o carte speciala pentru o persoana draga din viata voastra, cu siguranta se va bucura de cadou. Eu o voi face!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu