sâmbătă, 21 decembrie 2013

O dupa-amiaza parfumata

Hello Hello :)


Astazi vreau sa vorbesc despre cum Coccolino mi-a parfumat dupa-amiaza si in curand si hainele . De dimineata am primit un mesaj de la Cargus prin care am fost anuntata ca voi primi un colet in decursul zilei. Toata dimineata m-am gandit cine mi-ar putea trimite un colet, tocmai de la Bucuresti fara sa ma anunte. Aveam in minte doua persoane, dar supozitiile mele s-au dovedit false.

Pe la ora 16:00 aud batai la usa, deschid emotionata si curierul imi da un colet roz, foarte dragut. Surpriza a fost foarte draguta si total neasteptata. Deja eram peste masura de curioasa de continutul pachetului si de mirosul balsamului. Mai jos puteti vedea cutia si continutul acesteia.Dupa cum puteti vedea in cutie am gasit doua sticle de balsam, un ursulet pufos cum nici nu va puteti imagina si un calendar cu o crenguta de brad(foarte frumos din partea lor).
Acum sa va povestesc despre parfumul balsamului si reactia celor din familie cand l-au mirosit. Tata a zis ca sigur au folosit esente de parfum din Franta, iar mama ar vrea un parfum care sa miroasa exact asa. 
Sunt editie de craciun si unul are parfum de orhidee mov si coacaze, iar celalalt de fructe rosii si flori tiare.

O sa revin cu mai multe detalii dupa ce o sa le testez. Sa aveti o zi superba !!! :D


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu