marți, 14 august 2012

Review gel de curatare Elmiplant

Am castigat acest gel de curatare a fetei de la Elmiplant la un concurs organizat pe blogul lui Choco si sunt foarte incantata de el.

Acum sa vedem ce promite sa faca: "Curata si revigoreaza tenul cu un cocktail natural de ingrediente active...Datorita formulei fara sapun, nu usuca pielea. Indeparteaza eficient impuritatile si machiajul, lasand tenul curat, proaspat si revigorat." Este recomandat sa fie folosit zilnic, aplicat pe pielea umeda si clatit cu apa calda.

Ce spun eu: Ambalajul este unul simplu, de 150 ml. Este recomandat pentru tenul normal/mixt. Mirosul e unul "dulce", care mie imi incanta narile. Recunosc ca nu l-am folosit zilnic, l-am alternat si cu alte produse de curatare a fetei. Imi lasa pielea catifelata, nu am senzatia de piele care strange si imi simt tenul curat. O singura data am incercat sa il folosesc pe post de demachiant pentru fata si si-a facut treaba destul de bine. Il folosesc si dimineata si seara si este foarte spornic, dintr-o singura apasare am suficient produs. Nu contine parabeni sau parafine. Cred ca il voi recumpara.

Voi l-ati incercat? Ce parere aveti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu